Under våren kommer Intercult tillsammans med Europa Direkt arrangera 5 Projektlabb där vi kommer djupdyka in i tematiken kring just Projektkompetens. Vi vill erbjuda er ett projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar och diskuterar internationella projekt och hur ansökningsprocessen fungerar. Under varje Projektlabb kommer vi djupdyka i olika element som tillsammans kan användas för att bygga ditt nästa internationella projekt.

Våra Projektlabb är uppdelade i 5 underteman där vi kommer lyfta olika ämnen som relaterar till att arbeta i projektform. Varmt välkommen till vårt första projektlabb i vår seminarieserie där vi fokuserar på Europeisk kulturpolitik och europeiska fonder.

Datum & Tid: 15 mars 2018, 15:00-16:00
Plats: GoTo10, Hammarby Kaj 10D.
I vårt första labb utforskar vi vilka grundläggande stenar som du behöver för att kunna bygga en perfekt ansökan. Vi kommer att inleda vårt första möte med att informera om vilka fonder det finns att tillgå och hur du enklast tar del av dem. Vårt första Projektlabb ger dig redskapen för att ta del av de fonder som passar er organisation och projektidé. Hur arbetar man på bästa sätt för att bygga grunden till sin projektansökan? Hur tar man steget från att arbeta lokalt och nationellt till att arbeta med ett internationellt kulturprojekt?