Under våren kommer Intercult tillsammans med Europa Direkt arrangera 5 Projektlabb där vi kommer djupdyka in i tematiken kring just Projektkompetens. Vi erbjuder er ett projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar internationella projekt och ansökningsprocesser. I varje Projektlabb kommer vi att undersöka några av de beståndsdelar som tillsammans kan användas för att bygga ditt nästa internationella projekt.

Våra Projektlabb är uppdelade i 5 underteman där vi kommer lyfta olika ämnen som relaterar till att arbeta i projektform. Varmt välkommen till vårt andra projektlabb i vår seminarieserie där vi arrangerar en skrivarstuga för kultursektorn tillsammans med Universitets- och högskolerådet.

Datum & Tid: 19 april 2018, 15:00 & 17:00
Plats: Goto10, Hammarby Kaj 10D.
Intercult och Europa Direkt arrangerar tillsammans med Universitets- och Högskolerådet en Skrivarstuga som riktar sig till kultursektorn. Genom introduktion och information om de fonder som finns att tillgå djupdyker vi i en skrivarstuga för att få konkreta verktyg att använda till framtida ansökningar.
 
Representation från Universitets- och Högskolerådet guidar oss igenom ansökan och ger oss de verktyg som behövs för att man enkelt ska få med alla beståndsdelar i sin ansökan.