Träffa Europa Direkt Intercult på Farsta Bibliotek

2019-03-28T18:08:06+00:00

Träffa Europa Direkt Intercult, Studieförbundet Vuxenskolan och Medborgarskolan hos Farsta Bibliotek och Kulturhuset Fanfaren!

När? 16:00 – 19:00, 8 maj 2019
Var? Café Fanfaren, Farstagången 8, Stockholm.

Europa Direkt Intercult kommer att finnas på plats den 8 maj för att snacka EU med dig! Träffa oss för att ställa dina frågor om EU och om EU-valet 2019. Vi finns också på plats för att erbjuda kostnadsfri rådgivning för dig som vill veta mer om finansiering på EU-nivå. Vi riktar oss till dig som organisation, förening och/eller kulturarbetare och frilansare.

Du kanske är i uppstarten av ett projekt, letar efter partners eller vill söka finansiering för att utveckla ditt projekt till en europeisk nivå? Boka in ett möte med oss på Europa Direkt Intercult för att få rådgivning. Kontakta oss på europadirekt@intercult.se för att boka in 15 minuter rådgivning med oss.

Du kanske vill fortsätta att diskutera EU-frågor efter valet? Medborgarskolan och Studieförbundet Vuxenskolan finns också på plats för att hjälpa dig att starta en studiecirkel och erbjuda dig mer information om deras verksamhet. Kontakta oss på europadirekt@intercult.se för att boka in 15 minuter rådgivning med ett av våra studieförbund.

Till toppen