Woven Network Sweden
presenterar

Allt jag har offrat
av
Gülbeden Kulbay

Allt jag har offrat är ett performanceverk baserat på berättelser från personer som konstnären Gülbeden Kulbay har träffat under residensperioden. Samtalen har berört teman som förluster, förväntningar, drömmar och motstånd. Vissa av samtalen har skett i Intercults lokaler där också konstnären under perioden hade sin ateljéplats. Varje berättelse har hon översatt till en tavla och där hon på vernissagen 8 april, sammanväver dessa berättelser; tavlor i ett interaktivt performanceverk.

Gülbeden Kulbay är mångfacetterad och bottnad konstnär baserad i Stockholm. Hon arbetar med kroppen och den personliga berättelsen som grund, material och verktyg i sina platsspecifika community- och performancekonstverk. Hon är verksam som konstutövande och lärare i performancekonst, nationellt och internationellt.

Datum: Fredag 8 april
Tid: 18:00
Plats: Sandbacksgatan 8

Varmt välkomna!
Vi kommer att vara utomhus så ha på dig varma kläder och ta med dig alla dina förluster.

________________________________________

Intercult bjuder in dig till vernissage av utställningen för vårt digitala residens Woven Network Sweden.
Medverkande konstnärer är Amanda Lebert, Gülbeden Kulbay, Mirjam Hector, Sofia Esfandi.

Den 8 april bjuder vi in dig till vernissage av utställningen för digitala residenset Woven Network Sweden, på plats på Intercult’s kontor på Södermalm i Stockholm (Ingång via Sandbacksgatan 8). Mellan 18.00-20.00 är du välkommen att få ta del av verken som skapats under residensen och träffa konstnärerna bakom dem.
Om du inte kan delta på vernissagen kan du ta del av vår livesända presentation av verken och den digitala versionen av utställning samma dag. Länk till livestreamen kommer finnas på våra sociala medier när vi går liv.

16.30-18.00: Livesänd digitala vernissage – konstnärerna kommer att presentera sina verk och avtäckning av den digitala versionen av utställningen på vår hemsida. (Länk till livestreamen kommer finnas på våra sociala medier)

18.00-20.00: Fysisk vernissage på plats på Intercult’s kontor.
Vernissaget inleds med en performance av Gülbeden Kulbay på innergården vid Intercult’s kontor (Nytorgsgatan 15a).
Utställningen nås via kontorets ingång Sandbacksgatan 8 och innergården nås via grinden precis bredvid.